Infotiedotteet

 

Tervetuloa Nuuksioon Suomen Luontokeskus Haltiaan !

 

Uudenmaan alueen reumayhdistysten yhteinen virkistys- ja ulkoilupäivä järjestetään tänä syksynä la 24.9. klo 10.30-16.30 Haltiassa (Nuuksiontie 84, Espoo)

Tv:stä tuttu lääkäri Pippa Laukka pitää asiantuntijaluennon aiheesta " Elinvoimaa ravinnosta".

Espoon Ladun ohjaajat toimittavat paikalle frisbeeradan ja ohjaajat. Jos haluat osallistua tähän, ole hyvä ja ilmoittaudu ennakkoon, jotta osaamme varata tarvittavan määrän ohjaajia.

Haltian lähiluontoon ehtii myös tutustua; pihapiiristä lähtee kolme rengasreittiä: Päivättärenpolku (1,4 km), Maahisenkierros (vaativa pyörätuolireitti, 2km) ja Punaisen sulan salaisuus (0,2 km)

"Luonto lautasella"-lounas ja iltapäiväkahvit sisältyvät hintaan (ilmoita erikoisruokavaliostasi).

Tapahtuman yhteydessä järjestetään Reumaliiton ohjauksessa alueellinen työpaja.Työpajasta Reumaliitto lähettää yhdistykselle tarkempaa tietoa lähempänä ko. ajankohtaa.

Luontokeskuksen näyttelyihin on mahdollista tutustua omin päin (eri maksu, museokortti käy).

Osallistumismaksu on 25€ yhdistyksen jäsenille, muille 50€ (ei sisällä kuljetusta)

Kuljetuksen pyrimme järjestämään kimppakyydein, ilmoita jos tarvitset kuljetusta tai voit itse kuljettaa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Irmelille irmkor@gmail.com tai p.+358 50 4375 108 .Osallistumismaksu Lohjan Reuma- ja Tules ry:n tilille nro FI92 4006 1040 0419 92 viestikenttään "Haltia" mahdollisimman pian, viimeistään 21.8.2022.

Huomio että tapahtumaan on varattu määrätty paikkakiintiö, joka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä joten nopeat syö hitaat!

Tapahtuman tarkempi aikataulu lähetetään osallistujille lähempänä ko.ajankohtaa.

Tutustutaan ja nähdään toisemme !

 

 

Kaikille maksuttomat Reumatropin kevään verkkoluennot

( laitathan kalenteriisi !)

ti 15.3.2022 klo 17-18 Lisää liikettä-Liikkumisen lukuisat hyödyt

 -luennolle vapaa pääsy. Ilmoittaudu: reumatroppi.reumaliitto.fi/tapahtumat

ti 26.4.2021 klo 17-18 Luonnossa liikkuminen ja hyvinvointi

-luennolle vapaa pääsy. Ilmoittaudu: reumatroppi.reumaliitto.fi/tapahtumat

 

 

Tuetut lomat 2022

Suomen Reumaliitto järjestää yhteistyössä MTLH ry kanssa tuettuja lomia eri puolilla Suomea. Lomien omavastuu on 100 euroa ja teemana "Voimaa vertaisuudesta". Vuoden2022 lomat löydät osoitteesta reumaliitto.fi/lomat

 

 

Jotta arki sujuisi paremmin - kurssit vuonna 2022

Kurssit on suunnattu reumaa ja tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville. Työmuotona on ohjattu vertaistuellinen ryhmätoiminta ammattilaisten ohjauksessa. Kurssit ovat osallistujille masuttomia. Vuoden 2022 kurssit löydät osoitteesta reumaliitto.fi/kurssit

Koronavirus ja reumasairaudet

reumaliitto.fi/koronavirus

 

Kestomaski jäsenetuhintaan

Uutena jäsenetuna FabTecin biotekninen kestomaski Fabtec Storesta etuhintaan. Biotekninen kestomaski on pestävä ja suojaa sinut sekä läheisyydessäsi olevat koko päivän. Tutustu tarkemmin etuun osoitteessa reumaliitto.fi/jasenedut


Maksuton Sidekick Reuma -hyvinvointiohjelma

Sidekick Reuma -hyvinvointiohjelma on uusi 16 viikon kokonaisuus, jossa edetään askel kerrallaan kohti hyvää oloa. Älypuhelimeesi ladattavassa suomenkielisessä sovelluksessa on omat ohjelmat nivelreumaa ja nivelpsoriasista sairastaville. Ohjelmaa voivat kuitenkin käyttää kaikki, jotka kokevat siitä olevan itselleen hyötyä.Ohjelma on maksuton ja sen voi aloittaa kun itselle sopii. Tutustu sovellukseen reumaliitto.fi/sidekick

 

Sairastatko Sjögrenin syndroomaa ?

Sjögrenliitto on julkaissut uuden 52-sivuisen oppaan. Oppaassa on laaja-alainen tietopaketti Sjögrenin syndroomasta, kokemuskertomuksia ja myös asiaa sairastumisen kriisin kohtaamisesta.

Saat Sjögren-oppaan liittymällä Sjögrenliiton jäseneksi. Lisätietoja sjogrenliitto.fi

Opasta voi myös kysyä lainaksi : irmkor@gmail.com